Ustanoviteljica in direktorica Studia La VidaNaj pričnem kar z enim izmed najljubših rekov »iz najtežjih preizkušenj se rodijo najlepše in najboljše stvari«, saj  je neločljivo povezan z začetkom moje poslovne poti, po kateri sedaj uspešno stopam že več kot desetletje.
 
Težki dogodek v moji mladosti me je za trenutek zamajala, hkrati pa postavila trdne temelje za moje nadaljnje delovanje.
 
Svoj proces rasti bi lahko opisala kot mistično ptico okrevanja, ki vsakih nekaj sto let sežge svoje gnezgo in iz tega pepela vzleti nov, pomlajen Feniks. Zdravilne solze, ter močna želja ozdraviti poškodbe in zadane rane, so mi dale moč in kazalo za naprej.
 
Delo z ljudmi prinaša mi  veliko radost, srčno povezanost in mi omogoča izražanje močne empatije. To je bil eden od razlogov, da  sem postavila na noge svoje podjetje in se istočasno posvetila izobraževanju.
 
Izrazito me zanimalo celostno delovanje človeka, kar me je pred desetletjem privedlo do učenja ayurvede na PVA Ayurvedic clinic v Kerali v Indiji. Vedoželjnost na tem in povezanih področjih je skokovito zrastla, zato sem nanizala še vrsto pridobljenih znanj:
  • Tečaj maderoterapije v Madridu
  • Reiki
  • Theta healing
  • Svoje znanje delovanja človeka nenehno nadgrajujem, in sicer še najbolj s študijem psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda, kjer sem specializantka psihoanalize. 
Moja posebna strast so masaže, izobraževala sem se v številnih državah pri različnih učiteljih kot so: Goran Dokić, Peđa Filipović, PVA ayurvedic school, Dejan Gjorgievski, Luz Helena Patino,  in mnogih drugih.
 
Zaradi mojih preteklih življenjskih izkušenj, strokovne usposobljenosti in preprosto, ker mi je za vsakega posameznika mar - človeka globoko razumem, pozorno poslušam, ob dotiku ali pogovoru pa se ponavadi njegova duša odpre in izlije svojo bolečino.
 
Verjamem v besede iz reka »Bolezen je krik užaljene duše«. Togi obrambni mehanizmi, skrbi, stres puščajo na telesu različne simptome, zato včasih zgolj masaža enostavno ni dovoljšnja za optimalne rezultate. Človek potrebuje pogovor, razbremenitev in postopoma drugačen uvid, ozaveščanje, ter s tem drugačno delovanje. Drugačno delovanje prinese drugačne rezultate, zato pri nas poskušamo k človeku vedno pristopati individualno in celostno.
 
Trdno sem prepričana, da je treba zase skrbeti vse leto in v vseh obdobjih v življenju. Prisluhniti svojemu telesu, srcu in umu, jim pozorno slediti in omogočiti, kar potrebujejo. Zato boste mene velikokrat našli v morju in/ali ob morju, saj naravnost obožujem vse povezano z njim in čutim, da s tem  dajem sebi največ. Obožujem tudi jogo, smeh, meditacijo, veselje, branje izjemnih knjig, pozitivnost, navihanost, sprehode v naravi.

Salon trenutno predstavljamo ekipa treh deklet.

Lepo vabljeni, da nas obiščete in spoznate.
 
© 2017 lavida.si | O piškotkih