Želite tudi vi izgledati nekaj let mlajši in ne želite invazivno posegati v obraz? Studio La Vida je prvi kozmetični salon v Sloveniji, ki je začel izvajati naravno metodo masaže obraza z lesenimi rekviziti. Po svetu obstaja že na stotine lepotnih centrov, ki izvajajo maderoterapijo obraza.

Brez dvoma lahko rečemo eno stvar: srečni ljudje so najlepši! In srečni ljudje se počutijo odlično v svoji koži.

Kako se maderoterapija obraza izvaja?

Maderoterapija obraza sprošča napetosti celega telesa. Z lesenimi rekviziti delujemo globinsko, poskrbimo za boljšo prekrvavitev s čimer stimuliramo oziroma aktiviramo večjo proizvodnjo kolagena v koži. Je sproščujoča masaža obraza, ki ima odlične rezultate v preprečevanju staranja.

Poskrbimo za razstrupljanje, z rekviziti pa tretiramo obrazne gube, da obraz postane bolj napet in sproščen.S posebnimi gibi delujemo na obrazne mišice, na prekrvavitev obraza, na  aktivacijo limfe, s čimer poskrbimo, da se koža napolni s kisikom in hranljivimi stvarmi.

Koliko obiskov je potrebnih?

Terapije so lahko del klasične nege obraza ali pa jih delamo posamezno. Priporočamo od 6 do 10 obiskov, vsak ali vsak drugi dan. Za vidno spremembo je dovolj  že ena serija obiskov, lahko pa sledi vzdrževanje.

Koliko časa traja maderoterapija obraza?

Masaža obraza z lesenimi rekviziti traja 30 minut.

Učinki maderoterapije obraza:

  • Učvrstitev, tonus in takojšen lifting učinek.
  • Proizvodnja kolagena in elastana.
  • Izboljšanje cirkulacije.
  • Celice oskrbimo s kisikom.
  • Osvežitev obraza.
  • Zmanjšanje ali odprava podočnjakov.
  • Alternativa botoksu.

Preverite sami in si čimprej zagotovite svoj termin!
 
 
 
maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9838maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9826maderoterapija obraza la vida nika veger DSC_9754maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9843maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9861maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9873maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9881maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9911maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9943maderoterapija

NAROČITE SE NA STORITEV

Ime in priimek: *
Elektronski naslov: *
Telefon:
Zadeva: *
Opombe:
Sporočilo ni poslano. Prosimo, preverite podatke
© 2017 lavida.si | O piškotkih