TEČAJI MADEROTERAPIJE

Tečaj maderoterapije obraza in telesa

Kolumbija se uvršča v sam svetovni vrh na številnih področjih – v tej deželi izkopljejo največ dragih kamnov smaragdov, je največja proizvajalka kave na svetu, kolumbijskega rodu je Nobelov nagrajenec, književnik Gabriel Garzia Marquez, od tod izhaja zloglasni mit o El Doradu, Kolumbijci pa se podpisujejo tudi pod izumom neverjetno učinkovite naravne metode masaže telesa in obraza z lesenimi rekviziti – maderoterapije. Gre za terapijo, ki 100-odstotno naravno, brez invazivnih posegov dosega presunljive rezultate pri pomlajevanju obraza in pri boju proti nadležnemu celulitu po telesu.

Če ste del kozmetične industrije že dlje časa ali pa se vanjo šele podajate, boste kmalu uvideli, da je prvobitni namen našega delovanja v resnični skrbi za strankino izjemno počutje, do česar seveda pridemo preko različnih načinov – od masaže, depilacije, pedikure do pomlajevalnih tehnik. Ponudba kozmetičnih salonov na trgu je res bogata, skoraj nagnetena in da boste res »ujeli« strankino oko (in telo), je zelo pametno poskrbeti najprej za kakovost vaše storitve, takoj zatem pa še za izvirnost, novost ponujenega.

Po več kot desetletju izkušenj, opažamo, da so naše cenjene stranke vse bolj zavedne, vedo natančno, kaj hočejo doseči, naša naloga pa je, da jih z največjo mero strokovnosti pripeljemo tja. Prepoznavajo moč narave, ugotavljajo, da imajo naravne tehnike na obrazu/telesu enake ali celo boljše rezultate od ostalih metod. Tako si želijo čim bolj naravnega, nebolečega, nealergijskega tretmaja njihovega telesa, ki ima dolgoročne učinke tako na počutje kot seveda tudi na videz.

Naš salon je prvi kozmetični salon na slovenskem trgu, v katerem intenzivno in na najvišji strokovni ravni izvajamo tečaje maderoterapije telesa in obraza, ki upravičeno navdušujejo vse več zavzetih izvajalcev z nadpovprečno uspešnimi rezultati zadovoljnih strank. Naštejemo samo nekaj ključnih učinkov, ki jih prinaša tehnika maderoterapija:
 
UČINKI MADEROTERAPIJE OBRAZA UČINKI MADEROTERAPIJE TELESA
Pospešena naravna proizvodnja kolagena in elastana Stimulacija limfnega sistema
Izboljšanje prekrvavitve Spodbuda presnove
Zmanjšanje ali odprava podočnjakov Izločanje toksinov iz telesa
Učvrstitev, tonu in takojšen lifting učinek Napeta koža in lepši tonus
Popolnoma naravna alternativa botoksu Razbijanje in odprava celulita
Svežina obraza in napetost kože Lifting zadnje plati
Celice so oskrbljene s kisikom in hranljivimi snovmi Odprava maščobnih celic

 
Med bolj znanimi zadovoljnimi strankami je nedvomno žareča blogerka Nika Veger, ki je svojo izkušnjo zapisala na blogu.

Naša direktorica in predavateljica Jakica vam v sklopu tečajev predaja svoje globoko in široko znanje (20% je teoretičnega dela, 80% pa praktičnega, prejmete pa tudi set lesenih rekvizitov), ki ga je pridobivala pri najboljših učiteljih maderoterapije v Madridu.  

Jakicin pristop je individualen, na osebni ravni, zato za najboljši izkupiček znanja tečaji potekajo v manjših skupinah ali individualno. Izrednega pomena nam je, da tehniko temeljito osvojite in da ste že naslednji dan pripravljeni na delo s strankami.
Pridružite se nam na različnih lokacijah in razpisanih terminih:
 
TEČAJEV MADEROTERAPIJE OBRAZA: http://www.lavida.si/tecaj-maderoterapije-obraza
TEČAJEV MADEROTERAPIJE:  http://www.lavida.si/tecaj-maderoterapije

 
 

maderoterapija obraza la vida valjcki beautyfullblogDSC_9881
© 2017 lavida.si | O piškotkih