NAJBOLJ MODNE BARVE IN OBLIKE NOHTOV ZA JESEN/ZIMO 2018

NAJBOLJ MODNE BARVE IN OBLIKE NOHTOV ZA JESEN/ZIMO 2018
Trendi nohtov za jesen/zimo 2018 so polni drznih vzorcev in ustvarjalnosti, ki privzdignejo kakršen koli videz. Pa si kar poglejmo, kaj bo na nohtih prevladovalo in vzbujalo tone pozornosti.
 
OBLIKA IN DOLŽINA
Za razliko od preteklih sezon, ko so prednjačili dolgi nohti in so se bohotile umetnine manikire, je za jesen/zimo 2018 značilno, da so v ospredju predvsem kratki ali srednje dolgi nohti, ovalne oblike. Ti so ne samo bolj praktični za vsakdan, pač pa prav tako omogočajo neizmerno ustvarjalnost in oblikovanje.

BARVE
S prihodom hladnejših in temnejših dni postanejo modni temnejši odtenki, ki jih lahko kombinirate praktično z vsakim videzom. Ne morete zgrešiti, če se odločite za odtenek temnejše zelene, na primer temne olive. Prav tako boste zelo v trendu z bogato bordo rdečo, čokoladno-češnjevo barvo, bronasto, koralno ali polnočno mornarsko modro. Če si želite svoje nohte bistveno bolj popestriti, posezite po futurističnih kovinskih barvah – kovinska olivno zelena, srebrna in zlata – so definitivno prave izbire. Med barvami, ki bodo vaš videz postavile nekaj stopničk višje, so tokrat bogati, prečiščeni, malce skrivnostni biserni toni. Tiste, ki imate pri izbiri barve laka rajši nevtralne tone, boste v trendu, če se odločite za kovinsko zlato ali srebrno, svetlo roza, bež, rjavo ali olivno zeleno.


Viri fotografij: Pinterest, Elle.gr, Glowsy.com

Pošljite povpraševanje in se prijavite

 

Lavida_nohti6
© 2017 lavida.si | O piškotkih