Masko za obraz si lahko pripravite kar doma, s temi (presenetljivimi) sestavinami

Masko za obraz si lahko pripravite kar doma, s temi (presenetljivimi) sestavinami.
 
Maska za obraz je nekaj najboljšega kar lahko privoščite vašemu obrazu. Kožo in pore čisti globinsko, obrazu podari svež, zdrav in pomlajen videz. Zaradi uporabe maske bo vaša koža bolj dovzetna za izkoriščanje dobrobiti ostale kozmetike, ki jo ponujate svoji koži.

Na voljo imate številne maske, ki s svojo sestavo različno delujejo glede na potrebe vaše kože. Za vas smo pripravili nekaj receptov za pripravo mask za obraz za različne tipe kože, in sicer s sestavinami, ki jih imate največkrat kar doma na zalogi. Marsikatera sestavina vas utegne presenetiti!

Če je vaša koža SUHA, si pripravite MASKO IZ MEDU IN ZELJA:
Čeprav zveni nekoliko čudna kombinacija, je ta maska za suho kožo odlična. Skuhajte nekoliko listov zelja in jih narežite na čisto majhne delce. Dodajte nekoliko medu in 2 žlici limoninega soka. Dobro premešajte ter nanesite na vrat in obraz. Ko začutite, da se je maska posušila jo sperite s hladno vodo.


Če je vaša koža aknasta in/ali MASTNA, vam bo koristila MASKA IZ JABOLK:
je primerna za mastno kožo. Eno do dve jabolki na drobno nastrgamo in dodamo stepen beljak.  Z zmesjo si namažemo obraz in vrat in po 20 minutah umijemo z mlačno vodo.

 
 
 
Če so se na obrazu začele nabirati črte časa in izkušenj, si PROTI GUBAM privoščite KROMPIRJEVO MASKO
Krompir vsebuje veliko vlage, zato koristi suhi in zgubani koži. Na obraz in dekolte nanesemo lističe naribanega surovega krompirja, počakamo 10 do 15 minut in si nato kožo umijemo najprej z mlačno in nato še s hladno vodo.

 
Poleg čiščenja in vračanja koži sijaj imajo maske za obraz tudi terapevtske »sposobnosti«. Masko za obraz tako jemljite kot luksuz, ki si ga privoščite v času, namenjenem samo vam. Lahko si v svojem domačem okolju naredite vzdušje razvajanja, pripravite prijetno vročo kopel, prižgete svečke in sproščujočo glasbo ter se prepustite delovanju čarovnije maske za obraz.

Vabimo vas, da si izkažete dodatno samoljubezen in samospoštovanje z bogatimi maskami in negami obraza, ki so na voljo v našem salonu. Ponudbo smo razširili z kozmacevtiki Holy Land Cosmetics , ki je že od 1984 sinonim za nego kože. Privoščite koži najboljše! Rezervirajte si svoj termin tukaj.
 
 

2016-8-1-National-Girlfriends-Day
© 2017 lavida.si | O piškotkih