Maderoterapija

 
                                                             Vabljeni na delavnico:

                                     MADEROTERAPIJA - nova tehnika za odpravo celulita
 
Tehnika, ki izhaja iz Kolumbije in, ki je zasnovana na anatomsko oblikovanih lesenih rekvizitih, kar je 100 % naravno in ne povzroča alergij na koži. Metoda predstavlja  alternativo ročni masaži, ki razbija maščobne celice in celulit.

Prednost uporabe teh rekvizitov je  omogočanje intenzivnih pritiskov na fibrozni celulit in odpravo maščobnih celic z toksini vred.

Masažna tehnika se izvaja z več ponovitvami in z različnimi rekviziti. S tem stimuliramo limfo in spodbudimo razstrupljanje, le to pa spodbudi metabolizem k izgorevanju maščobnih celic. Z novo ponudbo boste dodali storitev, ki je aktualna skozi celo leto. Rezultati so vidni in stranke so zelo zadovoljne. Z maderoterapijo odstranjujemo celulit in oblikujemo telo, zato je investicija napram modernim aparaturam nizka, rezultati pa so enako dobri, če ne celo boljši.


Priporoča se za :
stimulacijo limfe, razstrupljanje, spodbuditev metabolizma, razbijanje celulita, izgorevanje maščob,tonus

Na delavnici prejmete:
 
  • ​Teoretičen del: Kratek uvod oziroma predstavitev kaj maderoterapija sploh je. Kaj celulit je, zakaj sploh nastane. Priprava prostora, izvajalca, dezinfekcija rekvizitov, vodenje kartoteke klienta, fotografiranje, kaj so kontraindikacije in rezultati maderoterapije.
  • Set za masažo, ki je sestavljen iz 5 lesenih rekvizitov ( valjar), ki so anatomsko dizajnirani in omogočajo masažo celega telesa.
  • Praktičen del : delo na modelu
Cena delavnice: 300,00 €

Kraj in datum delavnice:
11.03.2018- Ljubljana
13.3.2018 - Maribor

Informacije in prijave : 041 660 968 ali info@lavida.si


maderot.
© 2017 lavida.si | O piškotkih