5 načinov kako sprostiti bolečino

Bolečina v vseh oblikah zmanjšuje kvaliteto življenja in uživanje v življenju. Pa naj se gre o problemih z mišicami, križem, artritisom ali migrenami...stalna borba z bolečino lahko jemlje svoj davek, energijo in nas lahko vsakodnevno pušča v slabi volji. Obstajajo načini kako bolečino zmanjšamo na naraven način, da si lahko pomagamo, da bomo bolj produktivni, da bo naš spanec boljši in da lahko vsak dan izkoristimo maximalno.

Nekaj nasvetov, ki pomagajo, da je bolečina manjša in nas hkrati opominjajo, da držimo sami vajeti svojega življenja!
  1. Hranite se zdravo. Visoko hranljiva živila lahko pomagajo telesu v borbi z bolečino, da umirijo bolečino izzvano z vnetjem in drugimi problemi. V svojo prehrano vključite obilo sadja, zelenjave,ingver, kurkumo, kamilico....
  2. Naučite se tehnike dihanja in meditacije. Fokusiranje na dihanje in meditiranje  vam lahko pomaga v sproščanju uma in telesa, kar umirja napetost in stres. Tehnike dihanja in meditacija so drevne tehnike, ki marsikomu služijo, kot naraven način zmanjšanja bolečine in izboljšanja zdravja.
  3. Vadba. Primerna vadba ima za vsakogar od nas pozitivne efekte. Vadba lahko poveča endorfin, naravno zdravilo za umirjanje bolečine. Tudi sprehod ali plavanje sta lahko koristna tistim, ki imajo bolečine.
  4. Zmanjšajte toksine v svojem življenju.Strupi, kot je alkohol in cigareti lahko pripomorejo k večji bolečini. Z izklučitvijo teh strupov skrbite za svoje zdravo telo.
  5. Terapija z masažo. Največji razlog obiska našega salona La Vida je ublažitev bolečin. Masaža je efektiven naravni način ublažitve bolečine zaradi kar nekaj razlogov:
  • Masaža pomaga  pri sproščanju napetosti in stresa, sproščanju uma in telesa
  • Stimulacija mišic  lahko v toku  masaže vpliva  na to,kako nervi pošiljajo signale za bolečino do možganov.  
  • Tako, kot vadba, lahko tudi masaža sprosti endorfine, telesne naravne blažilce bolečine.
  • Globoka sprostitev lahko z masažo pripomore k boljšemu spanju in k sproščenosti naših mišic.
  • Masaža izbolša cirkulacijo krvi in limfe, kar pomaga telesu k ozdravitvi.
Ne obstaja razlog, da bi živeli v bolečinah. Masaža je lahko veliko orodje, ki pripomore, da uživate življenje brez bolečin. Naše izkušnje in znanje vam lahko pri tem pomagajo.
 
 Za odpravo bolečine, rezervirajte svoj termin že danes!


73
© 2017 lavida.si | O piškotkih